Onbederf'lijk Vers 2019

09 Oct 2019, Dekker vd Vegt boekverkopers, Bibliotheek De Mariënburg, Extrapool, De Wit Wasserij, Café Wunderkammer, Café De Mug

Op woensdag 9 oktober zal de Nijmeegse binnenstad opnieuw in het teken staan van poëzie! Luister naar opkomend talent en gevestigde dichters op zes locaties in de stad.


Begin: 20:00

Einde: 23:59

Entree prijs: gratis

Het Onbederf'lijk Vers poëziefestival vindt weer plaats op woensdag 9 oktober 2019. Ook dit jaar gaan we weer voor een frisse mix van opkomend talent en gevestigde namen, uit Nederland en Vlaanderen. Deze dichters en talenten zullen te vinden zijn op zes locaties in de Nijmeegse binnenstad. Bijvoorbeeld in bibliotheek de Mariënburg en bij Dekker vd Vegt boekverkopers. Of als je liever in een cafeetje je oor te luisteren legt, dan kun je langsgaan bij café de Mug of café Wunderkammer. Of wat dacht je van bijzondere locaties als Extrapool en de Wit Wasserij?

Het festival kent drie rondes, zodat je veel moois kunt beluisteren. En dan is ons festival ook nog eens helemaal gratis! Dat doen we expres: zo is en blijft poëzie voor iedereen. Weet jij al waar je naartoe gaat? Hieronder vind je alvast de line-up.

Meld u aan op het officiële Facebook-evenement voor meer updates!Website-ontwerp & design door Wijnand Meijer

Logo en huisstijl door Renie Lamers