Onbederf’lijk Vers in de Hemel

25 november 2015, restaurant & brouwerij de Hemel

Op 25 november 2015 kun je talenten Jordi Lammers en Laudy van den Heuvel en dichtersduo Kila&Babsie zien en horen voordragen onder het genot van een goed biertje en een lekker en voordelig avondmaal.

Op 25 november 2015 wacht je een avond vol poëzie, goed bier en lekker eten. Want als je naast poëtische voeding voor de geest ook zin hebt in een daghap en een drankje, dan betaal je daar deze avond maar 15 euro voor. Wel even van te voren reserveren bij de Hemel.

Ondertussen treden de talenten Jordi Lammers en Laudy van den Heuvel en dichtersduo Kila&Babsie voor je op. Jordi Lammers (1997) is de nieuwe campusdichter van de Radboud Universiteit en studeert Nederlands. De jury van de verkiezing prees zijn vervreemdende taalgebruik. Jordi is altijd op zoek naar kunst en poëzie, zowel in musea en bibliotheken als in het dagelijks leven. Laudy van den Heuvel (1993) woont tegenwoordig in Gent, waar ze Nederlands studeert. Ze kreeg laatst wederom van een vriend te horen ‘dat hij haar vage accent miste’. Met andere woorden: “Verdikke Laudy, kom je weer eens naar Nijmegen?” Dit doet ze dan ook en ze zal haar vreemde accentbrouwsel – dat steeds meer en meer beïnvloed wordt door het Vlaams – met zich meebrengen. Kila van der Starre en Babette Zijlstra vormen sinds 2005 het dichtersduo Kila&Babsie. Op literaire avonden, poetry slams en festivals, in wijnkelders, old timers en kraakpanden, vanaf zeepkistjes en bakfietsen, brengen ze hun stereopoëzie ten gehore in heel Nederland en Vlaanderen. In 2009 verscheen hun debuutbundel, toepasselijk getiteld:Stereo.

Programma:

Jordi Lammers 19.00 uur
Laudy van den Heuvel 19.30 uur
Kila&Babsie 20.00

Reserveer hier je diner!

Meer informatie over deze avond of één van onze andere evenementen? Kijk dan vooral ook op onze Facebook.