De letterbrouwerij

5 september 2015, Bibliotheek de Marienburg

Op 5 september 2015 zie je Jochem Aben en Jonathan Griffioen met poëzieperformances op het podium van Onbederf’lijk Vers, tijdens de Nijmeegse Letterbrouwerij. Samen met de andere literaire partijen uit Nijmegen mixen we een mooie aftrap van een nieuw literair seizoen in elkaar.

De Letterbrouwerij 2015 Voor de tweede keer organiseren Nijmeegse literaire partijen de Letterbrouwerij om het nieuwe seizoen in te luiden. Op zaterdag 5 september is er een feestelijk programma vol poëzie en proza in en om Bibliotheek de Mariënburg. Snuffel ‘s middags tijdens de literaire markt op het Mariënburgplein tussen het aanbod van de Nijmeegse literaire partijen. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Een gratis middag vol gezelligheid. Proef ‘s avonds van het nieuwe letterenseizoen met als hoofdgast de literaire alleskunner Ted van Lieshout. In de avond is ook Onbederf’lijk Vers van de partij met twee jonge dichttalenten. Jochem Aben en Jonathan Griffioen droegen beiden voor op Onbederf’lijk Vers 2014 en zullen ook op 5 september het podium bekruipen. Wil je weten wat ze te vertellen hebben? Houd dan onze Facebook scherp in de gaten en kom absoluut naar Bibliotheek de Mariënburg op 5 september!

Programma:

Literaire markt 12.00 - 17.00 uur • Mariënburgplein • toegang gratis

Literair podium 20.00 - 23.00 uur • Bibliotheek De Mariënburg • leden/studenten € 5, overige bezoekers € 7,50 (inclusief een consumptie)

Bestel hier uw kaarten!

Meer informatie over het programma? Klik hier • #letterbrouwerij