Onbederf’lijk Vers 2016

25 oktober, diverse locaties in de Nijmeegse binnenstad

Na een jaar afwezigheid zal Onbederf’lijk Vers opnieuw plaatsvinden. Op 25 oktober 2016 wordt er weer een mooi en bovenal gratis programma neergezet waarin succesvolle dichters met aanstormende talenten gecombineerd worden. Het festival zal zich zoals eerder op diverse locaties in de Nijmeegse binnenstad afspelen.

l
e
e
s

v
e
r
d
e
r

Nijmeegse Gedichtennacht

27 januari 2016, Merleyn

Na de succesvolle wedergeboorte in 2015, wordt op woensdag 27 januari 2016 opnieuw de Nijmeegse Gedichtennacht georganiseerd door literair tijdschrift Op Ruwe Planken, literair productiehuis De Wintertuin en Onbederf’lijk Vers.

l
e
e
s

v
e
r
d
e
r

Onbederf’lijk Vers in de Hemel

25 november 2015, restaurant & brouwerij de Hemel

Op 25 november 2015 kun je talenten Jordi Lammers en Laudy van den Heuvel en dichtersduo Kila&Babsie zien en horen voordragen onder het genot van een goed biertje en een lekker en voordelig avondmaal.

l
e
e
s

v
e
r
d
e
r

De Letterbrouwerij

5 december 2015, Bibliotheek de Marienburg

Op 5 september 2015 zie je Jochem Aben en Jonathan Griffioen met poëzieperformances op het podium van Onbederf’lijk Vers, tijdens de Nijmeegse Letterbrouwerij. Samen met de andere literaire partijen uit Nijmegen mixen we een mooie aftrap van een nieuw literair seizoen in elkaar.

l
e
e
s

v
e
r
d
e
r


Website ontwerp & design door Wijnand Meijer